Member Appreciation Day 2018

Written By

Join us ALL DAY for Treats, Clinics, Fitness Classes, and MORE.

Friday, December 7, 2018

Why? Because we really, REALLY like our members and want to say THANK YOU!
Stop by the gym for the 1-DAY MEMBERSHIP SALE and stay for the fun activities.

WAKE-UP with Edgeworks

Jump start your day!

9:00 am FREE Coffee, Mimosas & Donuts: YUM!

FREE! Technical Clinics

Space is limited. Sign up online!

 5:00 pm INTRO TO MULTI-PITCH – 30 mins
When swinging leads on a multi-pitch route, the belay transitions are often the biggest time suck. Learn make swapping leads on a multi-pitch fast, efficient and fun. (4) 30 minute session starting every half hour – 5:00, 5:30, 6:00 & 6:30 – with 2:1 student/instructor ratios. _______________________________________________
SIGN UP
 5:30 pm KNOTS & HITCHES – 50 mins
With these knots you are on your way to being an efficient trad and multi-pitch climber.
_______________________________________________
SIGN UP
 5:30 pm ESCAPE the BELAY– 1 hr
What do you do if you need to facilitate assistance or a rescue for a climbing partner? Escaping the belay so that you can setup hauling or rescue systems is usually the first step. _______________________________________________
SIGN UP
 6:00 pm IMPROVE YOUR BOULDERING – 50 mins
Work with Team Edgeworks’ Head Coach, Josh, and help fine tune your bouldering skills. _______________________________________________
SIGN UP
 6:30 pm AVALANCHE AWARENESS – 90 mins
Designed to give you a basic understanding of avalanche hazards in backcountry travel. If you play in the snow in any capacity, this is a good program for you to take! _______________________________________________
SIGN UP
 6:30 pm ADVANCE YOUR TOP-ROPING 50 mins
Learn good habits, tackle your weaknesses, and advance your skills on the wall. _______________________________________________
SIGN UP
 7:30 pm RAPPELLING – 50 mins
Climbing often times involves rappelling. Learn how to rig a rappel setup so that you can rappel efficiently. _______________________________________________
SIGN UP
 7:30 pm LEAD FALLING – 90 mins
Learning how to take lead falls and catching them are some of the most important aspects of leading. Come to this clinic to become a better leader and belayer! Must be lead certified to attend.
_______________________________________________
SIGN UP

SPECIAL Fitness Classes

Featuring 6 different classes throughout the day!

 9:30 pm Morning YOGA w/ Heidi K– 1 hr

_______________________________________________

SIGN UP
 12:00pm Noon YOGA w/ Erica – 1 hr

_______________________________________________

SIGN UP
 5:00 pm WINTER FIT Training w/ Jake  – 1 hr
Balance, Agility, Strength and Mobility. Aerobic stamina and muscular endurance. All are involved in skiing and snowboarding Come learn to prepare your mind and body for a season on the slops! _______________________________________________
SIGN UP
 6:00 pm Evening YOGA w/ Anna– 1 hr

_______________________________________________

SIGN UP
 6:00 pm GROUP FITNESS Training w/ Matt & Jake – 1 hr
Functional movement is the cornerstone of athletic performance and longevity, and certain weighted lifts are the key to unlocking and improving this functionality. Get your foot in the door with a clinic designed to dial in and improve your strength and mobility. _______________________________________________
SIGN UP
 7:00 pm Acro YOGA w/ Samitha– 1 hr
Join us for the FUNdamentals of dynamic partnering and acrobatic balancing that is Acro Yoga.
_______________________________________________
SIGN UP

MEMBER SOCIAL!

Celebrate with us!

7:00pm MEMBER SOCIAL! w/ free beer & cider

_______________________________________________

Comments

comments